Håll i hatten bara!

Vad har jag då gjort på det senaste med mina radikala revolutionära dagar?

Idag har jag varit i Hudik och ätit mjukglass, förfärats över kommersen tills jag köpte mig en hatt att lugna ner mig i, bytt ut gudskonversationer mot TV konversationer, varit till doktorn som sagt att jag är frisk, mailat en hel del och sökt in på den där skolan som jag tjatat om det senaste året. Hoppas hoppas jag kommer in.


Som det ser ut nu är jag inte så mycket till vegetarian längre, ikväll är pappa och jag bjudna på palt och fläsk hos Bengt och Anita och det tackar man ju inte nej till. Så nu är det kört att bli upplyst, det håller judarna och muslimerna med om också. Vad var det som hände egentligen?


Det som hände är ingenting, det är så tråkigt att vara hemma att jag måste äta upp nån. Lite skönt men mycket händelsefattigt. Jag kopierar CVn och gamla betyg, arbetsintyg och diplom mest hela dagarna. Till helgen ska Emmeli på bal och igår provade vi balfrisyren, lite högt och lockigt som det ska vara på bal. Fint. När jag gick på bal blev alla jättefulla och gjorde slut med varandra, eller Frida och Ove sa att de skulle göra slut och då tyckte jag och Hannes att vi också kunde passa på. Alla gjorde slut, sen blev vi trötta och åkte hem och blev ihop dan efter. Det var inte bättre förr Emmeli, ha så roligt på balen! Undra hur kul det var för Jennie och Ante egentligen?

Mer än så är inte värt att nämnas för tillfället. Ospänningen är lidlig.Dem dar och asfalten, affarerna, musklerna har ingen rast ingen ro

Adde! Du har blivit senil. Vad hande? Tack forresten! Jag har funderat jattemycket pa wwof, traffade en hel del linsatare i Indien som tipsade om det med. Jag tror det blir mitt nasta steg.

Jag ar i London. Har varit har en vecka snart och sen jag skrev sist har manga saker hant.


Resume:


* Blivit av med parasiterna

* Sagt hejda till Himalaya

* Shoppat i Delhi

* Mellanlandat 6 timmar i Bahrain och blivit uppdaterad pa senaste skriket avdelning burkor.

* Kommit till London utan att forsta hur jag varit borta sa lange. Det kandes som igar.

* Blivit uppdaterad pa mina relationers relationer.

* Stallt en massa krav hit och dit.

* Gatt pa filmmaraton med zombieklassiker till 6 pa morgonen.

* For att bli utelast och inte sovit en blund pa hela natten.

* Innan jag skulle jobba pa Viva (igen), forsta gangen sen jag slutade.

* Fatt bekraftelse pa att jag inte vill gora det igen.

* Dodat orealistiska forhoppningar
* Salt gammalt skrap och halften av det jag shoppade i Delhi.
* Tjanat nog pengar for att aka hem till Sverige.

Har inte kopt biljett an, ska kolla nu. Aker antagligen pa onsdag. Ring och skriv, jag vill traffa alla. Blir minst hemma i Ljusdal en manad, men kommer ha begransad ekonomi att halsa pa nagon. Forhoppningsvis inte, men antagligen.

Jag vill frisera sa manga som mojligt, ova mina yogalararkunskaper, och salja av 5 par jattefina bruna mockasandaler fran Indien. Ring ring ring. Skriv skriv skriv.

Allt ror sig, vaxer i varen fast husen stallt sig over graset. Solen skiner pa Londons gator och jag kan inte minnas att de nagonsin varit sa rena och organiserade. Pa kvallarna utanfor Shelley house trangs skrikande ravar, burkor fran Bahrain, angsliga popluggar fran Shoreditch och ekorrarna har arets fest i papperskorgen. Det ar inte sa tokigt men inte sa halsosamt. Kanns som jag haft en effektiv vecka och donat med vad jag behovt, nu ar det val anda sommarsverige va?

Camilla! Jag har druckit massa vin nu, och jag ar talig som Arvid. Pilla upp bag in boxen, jag tar med nag champa!


RSS 2.0